Levensblik

www.zinexprez.nl

VAN LEVENSBLIK

TOT LEVENSBOEK

Van levensblik...

Tijdens een gesprek van een uur staan we stil bij een bijzondere belevenis uit je leven. Het wordt verwerkt tot een kort verhaal in een toepasselijk blik. Leuk om iemand een gesprek met levensblik cadeau te doen of om zelf te gebruiken als kennismaking met het noteren van je verhalen bij Zinexprez. Als het bevalt kun je desgewenst de overstap maken naar een levensboek.

...tot levensboek

Tijdens gesprekken van steeds een uur verzamelen we je verhalen. Je bepaalt zelf hoe vaak je me wilt laten komen. Dit kan variëren van een paar gesprekken tot een hele serie, verspreid over langere tijd. Gewoon omdat het fijn is om met iemand over je leven te kunnen praten. Ik laat me graag uitnodigen om er foto's bij te pakken en bijna vergeten herinneringen op te halen.

Lees hier een fragment uit een levensboek.

Vrijblijvend gesprek

Praten over je leven doe je niet zomaar met iedereen. Ik kom graag kennismaken door middel van een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Maak voor het aanvragen van een levensblik of een gratis vrijblijvend gesprek gebruik van het contactformulier.

Kosten*

Levensblik (één gesprek van 1 uur + uittypen + blik): €60,50

Gesprekken levensboek (per gesprek van 1 uur + uittypen): €60,50

Levensboek: De verhalen kunnen naar wens verwerkt worden in een boek. Is er beeldmateriaal voorhanden dan kan dit erin verwerkt worden: een stamboom, foto's van familieleden, een diploma, enzovoort. Zo ontstaat er een mooi document met je levensverhaal dat het waard is regelmatig gelezen en bekeken te worden.

De prijs om van de verhalen een levensboek te maken hangt af van de wensen, het aantal foto's, de oplage, e.d. Dit zal in overleg bepaald worden.

 

*Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief eventuele reiskosten van de interviewer / schrijver.

-Disclaimer- Zinexprez © 2014 -Algemene voorwaarden-

Hilversum