Start je levensboek

www.zinexprez.nl

'START JE LEVENSBOEK'

Structuur in je levensverhaal

Je wilt beginnen aan het schrijven van je levensverhaal, maar je weet niet hoe. Of je hebt een aantal verhalen op papier en het dreigt nu al een chaos te worden. Dan is het fijn om wat ideeën aangereikt te krijgen over hoe je structuur aan kunt brengen in je levensboek.

Een goed begin is het halve werk.

 

Cursus van drie lessen

De cursus 'start je levensboek' bestaat uit drie lessen van steeds twee uur.

Tijdens de eerste bijeenkomst maak je onder leiding van schrijfster Corrie op een eenvoudige manier een schrijfboek dat op je lijf geschreven is.

In les twee en drie krijg je uitleg over de mogelijke structuur voor de verhalen in het levensboek. Met een aantal schrijfoefeningen maak je een start met het vullen van het boek met verhalen over je eigen leven.

Data en tijden

De eerstvolgende cursus is via de Volksuniversiteit, drie keer op donderdagavond van 19.00-21.00 uur.

Data: 5, 12 en 19 april 2018

Adres: Bibliotheek Hilversum, 's-Gravelandseweg 55

 

NB De Volksuniversiteit hanteert een minimum aantal aanmeldingen om de cursus door te laten gaan. Zijn het er te weinig, dan gaat hij niet door. Als docent krijg ik geen gegevens van de mensen die zich hebben aangemeld. Het is daarom raadzaam even via het contactformulier bij mij aan te geven dat je je hebt aangemeld. Ook met een kleiner groepje gaat het dan op een andere locatie mogelijk toch door.

Kosten*

De Volksuniversteit rekent €60,00 euro voor de cursus. Dit is exclusief materiaalkosten van €7,50, dat wordt de eerste lesavond contant afgerekend met Corrie.

 

*De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

-Disclaimer- Zinexprez © 2014 -Algemene voorwaarden-

Hilversum