Informatie ouders/scholen

www.zinexprez.nl

DE LETTERBENDE

Informatie voor ouders en scholen

Wat?

De Letterbende is een kinderschrijfcursus van 4 bijeenkomsten met spannende schrijf-activiteiten. De bendeleden gaan op een leuke manier stoeien met taal en tekst. We lette niet op fouten, maar stiekem steken ze er ook nog wat van op.

Wie?

Voor kinderen uit groep 6 t/m 8 met bijvoorbeeld dyslexie die het plezier in schrijven kwijt zijn. Doordat het allemaal kinderen zijn met schrijfproblemen geeft het al snel een gevoel van saamhorigheid.

Hoe?

De Letterbende biedt zo veel mogelijk een combinatie van een binnen- en een buitenactiviteit: de bendeleden moeten natuurlijk frisse lucht hebben. In de bijeenkomsten proberen we regelmatig toe te werken naar een concreet product dat gelijk mee naar huis kan of dat ze een week later uitgereikt krijgen. Ze doen iets ter plekke, maar er gaat ook wat mee naar huis (krant, zakdoek, postzegel).

Waar en wanneer?

Locatie: Zinexprez, Vaartweg 89, 1217 SM Hilversum.

Er staat op dit moment geen cursus gepland.

Bij voldoende interesse (minimaal 4 kinderen) start er weer een nieuwe cyclus van 4 weken op woensdagmiddag van 13.30-15.00 uur. Dus neem bij interesse contact op via het contactformulier. Bij vier aanmeldingen neem ik contact op om in overleg de startdatum te bepalen.

Wat kost dat? *

Voor particulieren:

Deelname aan een cursus van vier keer op de woensdagmiddagen kost €60,- , dit is inclusief materialen, drinken en iets lekkers.

Bekijk voor je je aanmeldt de algemene voorwaarden van workshops / korte cursussen.

Voor scholen of naschoolse opvang:

De cursus is als pakket inclusief de 'bendeleider' in te kopen.

Een klein pakket van 4 bijeenkomsten kost €500,-

Een groot pakket van 10 bijeenkomsten kost €1200,-

Dit is voor max 10 kinderen, inclusief materialen, drinken en iets lekkers, maar exclusief reiskosten en reistijd á 19 cent per kilometer.

 

Bendeleider?

Corrie Gramser 06-40155282 /zinexprez@gmail.com

*De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

-Disclaimer- Zinexprez © 2014 -Algemene voorwaarden-

Hilversum