Kinderschrijfclub

www.zinexprez.nl

SCHRIJFCLUB VOOR KINDEREN

Schrijven is leuk

Zit je in groep 6, 7 of 8 en wil je graag meer doen met schrijven? Dan is de Schrijfclub voor kinderen leuk voor jou! Je denkt misschien dat schrijven moeilijk is, maar bij de Schrijfclub is het vooral leuk. Op vrijdagmiddag van 16.00-17.30 uur.

In de lessen staat dit seizoen steeds een kleur centraal.

 

Blok van 4 lessen

Vrijdag 20 januari 2017 - Les 1 Kleur: Blauw

Blauw is de kleur van spanning en sensatie: een blauw oog, een blauwe boon en blauw op straat. Corrie speelt met jullie een spel en daarna schrijf je een spannend verhaal.

 

Vrijdag 27 januari 2017 - Les 2 Kleur: Groen

In een groen, groen, groen, groen knollenknollenland. Groen staat vandaag symbool voor het lied. Corrie zet met jullie een thema centraal en als groep schrijven jullie hierover een heuse rapsong.

 

Vrijdag 3 februari 2017 - Les 3 Kleur: Geel

Geel is de kleur van de zon, gele kuikentjes en narcissen. Het doet denken aan de lente: de tijd waarin alles weer tot leven komt. Tijdens de les schrijf je een poppenkastscenario waarmee de poppenkastpoppen die Corrie meeneemt tot leven zullen komen.

 

Vrijdag 10 februari 2017 - Les 4 Kleur: Rood

Roodkapje en de boze wolf, de rode schoentjes, Sneeuwwitje en Rozerood; wat is er toch met de kleur rood? Is het de kleur van fantasie? Je gaat het zelf ervaren door een sprookje te schrijven waar de kleur rood in voorkomt.

 

Locatie

Bibliotheek Hilversum

's-Gravelandseweg 55

1217 EH HILVERSUM

 

Aanmelden en kosten*

Kosten: € 52,50 voor 4 middagen.

Aanmelding loopt via de bibliotheek.

 

*De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

-Disclaimer- Zinexprez © 2014 -Algemene voorwaarden-

Hilversum