LUISTEREN NAAR JE PEN (basiscursus)

www.zinexprez.nl

Luisteren naar je pen ©

Via je pen naar jezelf

'Luisteren naar je pen' is een creatieve schrijfcursus die jou op een speelse manier uit zal lokken tot schrijven. Het gaat er bij deze cursus niet om hoe goed je schrijft, maar dat je schrijft. Je zet jezelf tijdens de cursus centraal: je schenkt tijd en aandacht aan jouw verhaal. Je gebruikt je pen als het ware als een ingang naar jezelf.

 

Variatie aan schrijftechnieken

Door een groot scala aan korte schrijfoefeningen leer je een flink aantal schrijftechnieken die je na afloop van de cursus nog eindeloos kunt gebruiken. Zodat je zelf in staat bent om ook na de cursus je woorden te laten stromen.

In dagdelen / driedaagse cursus / summerschool

Zinexprez organiseert meerdere keren per jaar de basiscursus in zes losse dagdelen of als driedaagse cursus met twee overnachtingen. Ben je jonger dan 35 jaar en ben je liever onder mensen van je eigen leeftijd, dan kun je je aanmelden voor de driedaagse cursus bij Casella. Verder is er in de zomervakantie speciaal voor jongeren van 13 tot 17 jaar een cursus in de vorm van een Summerschool.

Introductieworkshop

Neem voor je een besluit gerust deel aan één van de introductieworkshops (€15,- inclusief consumpties*). De workshop zal je inspireren én verrassen! Op het aanmeldformulier vind je de exacte tijden.

Bij jou in de buurt

Spreekt de cursus Luisteren naar je pen je aan, maar is Hilversum te ver weg? Kijk dan eens op de website van Shodo naar een cursus bij jou in de buurt. Ook leuk is het boek 'Dagboek als spiegel' van Christine de Vries. Hierin zijn veel oefeningen van de cursus terug te vinden.

 

 

 

*De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

© De cursus 'Luisteren naar je pen' is ontwikkeld

door Christine de Vries van Shodo.

-Disclaimer- Zinexprez © 2014 -Algemene voorwaarden-

Hilversum