ROMAN

www.zinexprez.nl

'DE MAN MET DE HOED'

In 2015 heeft uitgeverij Aspekt mijn debuutroman uitgebracht. De man met de hoed, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, is een roman over hoop.

 

"Met mijn ogen dicht laat ik mijn vingers over de natte ribbels van het drijfhout glijden.

De poreuze zomerdelen van de jaarringen zijn diep weggesleten, de harde ringen van de winter liggen als de ribbels van het strand op het hout, ze buigen zich om een grote harde knoest in het midden, glad en onaangetast. Licht golvende ribbels van de tijd."

 

-Citaat uit 'De man met de hoed'-

Beknopte inhoud roman

In De man met de hoed gaat het over de hoop op een beter leven. De hoofdpersoon Paula ontleent deze hoop aan een voorspelling op de kermis. Moeilijke momenten in haar leven houdt ze extreem lang vol omdat haar nu eenmaal verteld is dat haar leven zwaar zal zijn. Ze heeft zich bij voorbaat geschikt in haar lot en wacht op een man met een hoed. Want dan, had de waarzegster gezegd, zou ze het beter krijgen. Dan zou het goed zijn.

Schrijfster on tour

Wil je meer weten over het boek en het schrijfproces? Ik laat me graag uitnodigen om erover te vertellen. Of om een leuke schrijfworkshop te verzorgen, met het boek als inspiratiebron.

Waar te koop?

'De man met de hoed' is te koop in elke boekhandel. Wil je hem online kopen? Klik dan op deze link.

Schrijf een review

Heb je het boek gelezen?

Log in op Bol.com en deel je ervaring met anderen.

Bij voorbaat dank!

-Disclaimer- Zinexprez © 2014 -Algemene voorwaarden-

Hilversum