Spullen met verhaal

www.zinexprez.nl            

SPULLEN

MET EEN VERHAAL

Wie kent het niet? Je hebt een sieraad, een beeldje of iets anders geërfd en je hebt geen idee van het verhaal er achter. Is het met opa meegekomen van de grote vaart? Was het een cadeau van je moeders eerste liefde? Als je wilt dat het verhaal achter jouw eigen spullen behouden blijft dan kan dat.

 

Praten aan de hand van spullen

In een aantal gesprekken van steeds een uur vertel je alles wat je over de voorwerpen weet. Deze informatie wordt verwerkt tot allemaal losse verhalen.

De verhalen kunnen samen met foto's van de betreffende voorwerpen verwerkt worden in een boek. Er kan zelfs toegevoegd worden voor wie het voorwerp te zijner tijd bestemd is.

De gesprekken zijn alleen mogelijk op locatie, tenzij het om kleine voorwerpen gaat die meegenomen kunnen worden naar het Schrijfkantoor van Zinexprez.

Vrijblijvend gesprek

Praten over je spullen en over je leven doe je niet zomaar met iedereen. Ik kom graag kennismaken door middel van een kosteloos en vrijblijvend gesprek. Maak voor het aanvragen van zo'n gesprek gebruik van het contactformulier.

Kosten*

Prijs per gesprek van een uur: € 60,50.

Deze prijs is inclusief het uittypen van de besproken verhalen.

De prijs om er een boek van te maken hangt af van de wensen: de vorm, het aantal foto's, de oplage, e.d. Dit zal in overleg bepaald worden.


*Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief eventuele reiskosten van de interviewer / schrijver.

       

           -Disclaimer-                    Zinexprez  © 2014                 -Algemene voorwaarden-

                                                          Hilversum