Doosje met inhoud

www.zinexprez.nl            

DOOSJE MET INHOUD

Ik zou je het liefst in een doosje willen doen en je bewaren, heel goed bewaren.

Annie M.G.Schmidt

 

Creativiteit en tekst

Je maakt voor jezelf een piepklein doosje (ter grootte van visitekaartjes). Het past bij wie je bent of waar je van houdt.

Aan de hand van een aantal schrijfopdrachten vullen we het doosje met herinneringen, anekdotes en uitspraken.

Ben je iemand die graag schrijft, dan kunnen de kaartjes in het doosje na afloop van de workshop dienst doen als inspiratiekaartjes voor als je weer een keer wilt schrijven.


De workshop 'Reminderdoosje' is erg geschikt voor groepjes mensen die elkaar redelijk tot goed kennen. Zo kan het ingezet worden als activiteit voor je vriendengroep, om iemand in het middelpunt te zetten bij een vrijgezellenfeest, maar ook als afsluiting van bijvoorbeeld een schooljaar. Je hoeft hierbij niet goed te zijn in taal om de ander toch veel te kunnen vertellen.

Kosten*

De prijs voor de workshop van twee uur is €30,- per persoon (inclusief materialen en 2 consumpties), met een minimum van 8 personen. Minder deelnemers kan natuurlijk ook, maar dan betaal je voor 8 personen.

De workshop is voor een feestelijke effect naar wens te combineren met een high tea. In dat geval kost de workshop €37,50 per persoon.

*De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

       

           -Disclaimer-                    Zinexprez  © 2014                 -Algemene voorwaarden-

                                                          Hilversum