Van buiten naar binnen

www.zinexprez.nl            

VAN BUITEN NAAR BINNEN

Als je al langer ergens woont, kijk je meestal niet meer echt naar je omgeving. Met de schrijfwandelworkshop 'Van buiten naar binnen' word je je er weer meer van bewust. Plezier in de activiteit staat  voorop: je hoeft geen woordenkunstenaar te zijn om mee te doen.

 

Inspiratie ligt voor het oprapen

We starten vanaf een in overleg te bepalen locatie met een wandeling van een uur waarbij je aan de hand van opdrachten wordt uitgenodigd je omgeving met andere ogen te bekijken. De inspiratie ligt overal letterlijk voor het oprapen. De indrukken die iedereen opdoet worden gebruikt als inspiratie voor de schrijfopdrachten na de wandeling.

Bij mooi weer schrijven we buiten en anders gaan we naar een overdekte locatie in de buurt. We schrijven ons als het ware een weg van buiten naar binnen.

Planning

De schrijfwandeling 'Van buiten naar binnen' is alleen op afspraak in te zetten. Voor een besloten groep die weer wat bewuster wil worden van de omgeving.

Leuk als teambuilding of als luchtige activiteit met bijvoorbeeld familie of vrienden.

Kosten*

De prijs voor de workshop van 2,5 uur is €22,50 per persoon (inclusief materialen en 2 consumpties), met een minimum van 8 personen. Minder deelnemers kan natuurlijk ook, maar dan betaal je voor 8 personen.


*Alle prijzen zijn inclusief 21% btw

       

           -Disclaimer-                    Zinexprez  © 2014                 -Algemene voorwaarden-

                                                          Hilversum