Schrijven op locatie

www.zinexprez.nl            

SCHRIJVEN OP LOCATIE

Het is leuk om te zitten schrijven op mooie locaties. Het werkt heel inspirerend. Nog leuker is om dit samen met andere mensen te doen, zonder dat je gelijk heel veel met elkaar hoeft te doen. Gewoon met elkaar een mooie plek bezoeken en daar schrijven.

 

Write on the spot - 't Gooi

Omdat het Gooi e.o. hele mooie plekken kent, is de Meetupgroep ‘Write on de spot - ‘t Gooi’ opgericht. De groep is voor iedereen die het leuk vindt om te schrijven. Het maakt daarbij niet uit hoeveel ervaring je hebt, het plezier in schrijven staat voorop.

 

Locaties in het Gooi e.o.

Door te kiezen voor allerlei leuke locaties om te schrijven, anders dan waar je normaal zou gaan zitten, bezorg je jezelf frisse inspiratie. Als organisator zoek ik steeds leuke locaties in het Gooi e.o. om ter plekke te gaan schrijven. Het Gooi kent mooie plekken, soms zelfs onbekend voor de mensen die er wonen. Je moet ze weten te vinden.

Kijk hier waar de eerstvolgende Meetup plaatsvindt.

 

Samen schrijven

Het werkt stimulerend om samen met andere schrijfliefhebbers bij elkaar te zijn en te gaan schrijven. Elke deelnemer kan voor zichzelf bepalen waar hij tijdens de meetup aan gaat werken. Of het nu gedichten zijn, een passage voor een boek, een inspirerende blog, het maakt niet uit. Voor wie geen inspiratie heeft zorg ik voor een leuke schrijfopdracht.

Word lid en kom ook schrijven

Het lidmaatschap van 'Write on the spot -'t Gooi' is gratis. De prijs per bijeenkomst hangt samen met de plek waar we gaan schrijven. Deze prijs proberen we voor de leden zo laag mogelijk te houden. Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

       

           -Disclaimer-                    Zinexprez  © 2014                 -Algemene voorwaarden-

                                                          Hilversum