OVER MIJ

www.zinexprez.nl

OVER MIJ  

Mensen ervaren schrijven al snel als spannend: 'Oh nee, dat kan ik niet!' Toch denk ik dat iedereen het in enige mate in zich heeft. Met mijn activiteiten probeer ik dat te prikkelen. Te laten voelen dat schrijven heel fijn en niet perfect hoeft te zijn. Met ze te 'luisteren naar je pen' of door ze te verbazen met hun eigen teksten tijdens het Schrijfcafé.

Schrijven mag klein beginnen

Bekijk hier mijn PechaKucha presentatie over 'Zin in schrijven'.

Op zoek naar de zin tussen de regels

Met mijn werk binnen Zinexprez komen mijn creativiteit, mijn gevoel voor taal en gevoel voor mensen op een prettige manier bij elkaar. Mijn missie is om mensen de kracht van het schrijven te laten ervaren, samen op zoek te gaan naar de zin tussen alle regels en ruimte te bieden aan de emotie achter het verhaal: een lach en een traan.

 

Schrijfster, therapeut en...

Je bent niet alleen schrijfster, of therapeut, of moeder van twee kinderen. Je bent het allemaal tegelijk. Rollen die ik vroeger los zag van elkaar, hebben zich in de loop van mijn leven vermengd. Ze houden verband met elkaar en maken mij tot wie ik ben. Zo treed ik mijn klanten graag tegemoet: als mens. Zo schrijf ik ook: van mens tot mens.

 

Corrie Gramser

Bobbie, het hulpje van Zinexprez

Bobbie, het hulpje van Zinexprez

P.S.

Afgelopen april 2018 ben ik een uur lang te horen geweest op Radio Soest in de rubriek 'Ontmoeting met...' (Luister hier deel 1 en deel 2).

Ook leuk is het artikel dat in 2016 in het Hilversums Nieuws stond.

In de recensies kun je lezen wat anderen over mijn activiteiten zeggen.

-Disclaimer- Zinexprez © 2014 -Algemene voorwaarden-

Hilversum