Driedaagse cursus

www.zinexprez.nl

Luisteren naar je pen ©

Driedaagse cursus

De cursus 'Luisteren naar je pen' is als driedaagse cursus met twee overnachtingen te volgen. Soms is het gewoon heerlijk om je een paar dagen terug te trekken om te schrijven. We nestelen ons op een fijne plek, waar we ongestoord kunnen schrijven.

 

Schrijven op de boerderij - Werkhoven

De cursus vindt plaats op boerderij Katteveld in Werkhoven, provincie Utrecht. De boerderij is nog volledig als melkveehouderij in bedrijf. Koeien, zwaluwen en de Kromme Rijn, het zijn een paar van de ingrediënten van een volledig verzorgd weekend ‘Luisteren naar je pen’ op de boerderij in Werkhoven.

In de eetkeuken van de boerderij kunnen we in alle rust luisteren naar onze pen. Tussendoor zal er ruimte zijn om een frisse neus te halen op het platteland of het knusse Werkhoven te bezoeken. Per cursus is er plek voor maximaal zeven gasten.

Data en prijs

Weekend

Vrijdag 5 okt 2018 van 11.00 uur t/m zondag 7 okt 19.30 uur.

Voor een meerprijs is het mogelijk om 1 of meer dagen eerder te komen en alvast te genieten van de rust en de ruimte (€30,- per nacht inclusief maaltijden).

 

De cursus kost €310,00*, hiervoor heb je een eenpersoonsbed op een tweepersoonskamer. De prijs is inclusief 2 overnachtingen, bed- en badlinnen, WIFI, alle maaltijden, cursusmateriaal, onbeperkt koffie en thee. Heb je speciale wensen, kom je met z'n tweeën en je wilt samen op één kamer, wil je eerder komen, geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data, vul ook dan het aanmeldformulier in.

Wil je eerst weten of 'luisteren naar je pen' je inspireert? Neem dan gerust eerst deel aan één van de introductieworkshops om eraan te proeven. De workshop zal je verrassen en verbazen.

*De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

© De cursus 'Luisteren naar je pen' is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo

-Disclaimer- Zinexprez © 2014 -Algemene voorwaarden-

Hilversum