Luisteren naar je pen

www.zinexprez.nl

Luisteren naar je pen ©

'Luisteren naar je pen' is een creatieve schrijfcursus die jou op een speelse manier uit zal lokken tot schrijven. Het gaat er niet om hoe goed je schrijft, maar dat je schrijft. Door aandacht te besteden aan je eigen verhaal, besteed je aandacht aan jezelf. Samen met de inkt zal er persoonlijke groei uit je pen vloeien.

 

Variatie aan schrijftechnieken

Met de grote variatie aan schrijfoefeningen die je krijgt aangereikt, zet je jezelf centraal: je gebruikt je pen als het ware als een ingang naar jezelf. De technieken die je leert kun je eindeloos herhalen. Dit zal helpen om de woorden ook na afloop van de cursus volop te laten stromen.

 

Introductieworkshop

Via één van de introductieworkshops kun je zo nodig eerst vrijblijvend kennismaken met 'Luisteren naar je pen'. (€15,- inclusief consumpties*). De workshop zal je inspireren én verrassen! Op het aanmeldformulier vind je een overzicht van de data waarop deze workshop wordt aangeboden.

 

Driedaagse cursus of in 6 dagdelen

Cursus in 6 dagdelen

Eén keer per week in de Stiltecoupé van Zinexprez.

 

 

Driedaagse cursus

Met twee overnachtingen in een mooie boerderij in Werkhoven.

 

Bij jou in de buurt

Spreekt de cursus Luisteren naar je pen je aan, maar is Hilversum of Werkhoven te ver weg? Kijk dan eens op de website van Shodo naar een cursus bij jou in de buurt. Ook leuk is het boek 'Dagboek als spiegel' van Christine de Vries. Hierin zijn veel oefeningen uit de cursus terug te vinden.

*De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

© De cursus 'Luisteren naar je pen' is ontwikkeld door C. de Vries van Shodo.

-Disclaimer- Zinexprez © 2014 -Algemene voorwaarden-

Hilversum