De man met de hoed

'DE MAN MET DE HOED'

Schrijf een review

Heb je het boek gelezen?

Log in op Bol.com en deel je ervaring met anderen.

Bij voorbaat dank!


Beknopte inhoud

In De man met de hoed gaat het over de hoop op een beter leven. De hoofdpersoon Paula ontleent deze hoop aan een voorspelling op de kermis. Moeilijke momenten in haar leven houdt ze extreem lang vol omdat haar nu eenmaal verteld is dat haar leven zwaar zal zijn. Ze heeft zich bij voorbaat geschikt in haar lot en wacht op een man met een hoed. Want dan, had de waarzegster gezegd, zou ze het beter krijgen. Dan zou het goed zijn.


"Met mijn ogen dicht laat ik mijn vingers over de natte ribbels van het drijfhout glijden. De poreuze zomerdelen van de jaarringen zijn diep weggesleten, de harde ringen van de winter liggen als de ribbels van het strand op het hout, ze buigen zich om een grote harde knoest in het midden, glad en onaangetast. Licht golvende ribbels van de tijd."

-Citaat uit 'De man met de hoed'-

In 2015 heeft uitgeverij Aspekt de roman De man met de hoed uitgebracht. Het is een roman over hoop en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Boekhandels kunnen contact opnemen met Uitgeverij Aspekt.

Waar te koop?

Er zijn nog een paar exemplaren beschikbaar via Corrie zelf. Of kijk via de website van Omero. of er online nog ergens een boek beschikbaar is. Dit is een boekenplatform met alle nieuwe en tweedehands boeken aangeboden op het internet in Nederland.

Schrijfster on tour

Wil je meer weten over het boek en het schrijfproces? Corrie laat zich graag uitnodigen om erover te vertellen. Of om een leuke schrijfworkshop te verzorgen, met het boek als inspiratiebron.