Basiscursus in 6 delen

LUISTEREN NAAR JE PEN

Basiscursus in zes delen

De basiscursus 'Luisteren naar je pen' is te volgen in zes losse dagdelen. Met de ruimte tussen de lessen is er tijd om alles wat je leert even te laten bezinken. In de tussenliggende week kun je de oefeningen zelf uitproberen. Roept het 'huiswerk' vragen op dan kun je die tijdens de volgende les naar voren brengen.


Data / locatie

Voor 2022 staat er (nog) geen basiscursus gepland. Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data, vul ook dan het aanmeldformulier in.


De cursus vindt plaats in Hilversum. De locatie wordt gekozen op basis van het aantal inschrijvingen en wordt op een later tijdstip bekend gemaakt. Bij voorkeur zitten we op een plek waar in alle rust geschreven kan worden.

Basiscursus

In 6 dagdelen *€215,-

Dit is inclusief cursusmateriaal, koffie en thee.
ook mogelijk als

Driedaagse cursus *€315,-

Met twee overnachtingen in een mooie boerderij in Werkhoven.
*M.i.v. 01-01-2020 vrijgesteld van btw

Vrijblijvende introductieworkshop

Via één van de introductieworkshops kun je vrijblijvend kennismaken met 'Luisteren naar je pen'. Zo kun je zelf ervaren of deze manier van schrijven iets voor je is. De workshop zal je inspireren én verrassen! Op het aanmeldformulier vind je een overzicht van de data waarop deze workshop wordt aangeboden. Deelname kost €15,- per persoon.
© De cursus 'Luisteren naar je pen' is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo