Schrijfvakantie

SCHRIJF 'VAKANTIE'

Het is soms lastig om ongestoord te kunnen schrijven of werken aan een project. De afleiding ligt op de loer in de vorm van kinderen die aandacht vragen, een grote berg met strijkwas of andere verplichtingen die aan je trekken. Dan is het heerlijk om je een paar dagen terug te kunnen trekken. In stilte aan het werk te gaan tussen andere mensen met dezelfde behoefte. 


Schrijven in de boerderij

Voor een aantal cursussen van Zinexprez wordt gebruik gemaakt van de prachtige boerderij Katteveld in Werkhoven, provincie Utrecht. Op dezelfde plek is het nu ook mogelijk om in alle rust een paar dagen te komen schrijven. Heerlijk aan het werk in de grote eetkeuken en tussendoor een frisse neus halen op het platteland. Inspiratie opdoen aan de koeien, zwaluwen en de Kromme Rijn die langs de melkveehouderij stroomt.  


Hoe gaat het in zijn werk?
In de boerderij is plek voor zes gasten. Er zijn drie slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden. Iedereen betaald €85,- voor het verblijf. Corrie zorgt elke ochtend voor het ontbijt en elke gast neemt één van de zes lunch– of avondmaaltijden voor zijn rekening in de vorm van een eenvoudig gerecht. De maaltijden zijn de momenten waarop we dingen uit kunnen wisselen, voor de rest van de tijd laten we elkaar met rust zodat iedereen ongestoord kan schrijven aan eigen werk.

Data, tijden en aanmelden

Normaal organiseer ik de schrijfvakantie in maart en september. Door omstandigheden staat er voor 2023 vooralsnog geen schrijfvakantie gepland. Als je het aanmeldingsformulier toch invult, kan ik je (geheel vrijblijvend) informeren als er nieuwe data bekend zijn. 

Wil je ook lekker drie dagen ongestoord schrijven aan je eigen werk? Schrijf je dan nu in en wees verzekerd van een plekje in de boerderij.

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data, vul ook dan het aanmeldformulier in.

NB Hou er rekening mee dat Bobbie ook aanwezig is.

Schrijfvakantie

*€85,- per persoon

De prijs is inclusief 3 overnachtingen, bed- en badlinnen, WIFI, alle maaltijden (op je 'eigen' maaltijd na), onbeperkt koffie en thee. Per vakantie is er plek voor maximaal 6 gasten.
LET OP!

Door omstandigheden staat er voor 2023 vooralsnog geen schrijfvakantie gepland. Vul het aanmeldingsformulier toch in, zodat ik je kan informeren als de nieuwe data bekend zijn.


*M.i.v. 01-01-2020 vrijgesteld van btw

'En terwijl je luistert naar wat er van binnen komt bovendrijven, vloeien de gevoelens via je pen als woorden naar buiten en staan ineens op papier.'

Elles (cursist Midweek)