Schrijfvakantie

SCHRIJF 'VAKANTIE'

Het is soms lastig om ongestoord te kunnen schrijven of werken aan een project. De afleiding ligt op de loer in de vorm van kinderen die aandacht vragen, een grote berg met strijkwas of andere verplichtingen die aan je trekken. Dan is het heerlijk om je een paar dagen terug te kunnen trekken. In stilte aan het werk te gaan tussen andere mensen met dezelfde behoefte. 


Schrijven op een stille plek

Regelmatig boek ik een huisje op een rustige locatie. Daar kan ik in alle rust werken aan een schrijfproject waar ik op dat moment mee bezig ben. Soms werk ik aan een roman, maar het kan bijvoorbeeld ook zijn dat ik sessies bedenk voor de Schrijfcafé's. Als het kan stel ik een deel van de tijd beschikbaar voor anderen die ook in rust, maar niet in hun eentje, aan iets willen werken. Tussendoor een frisse neus halen door te wandelen in de omgeving en daarbij inspiratie opdoen, bij mooi weer lekker buiten zitten, enzovoort.  


Hoe gaat het in zijn werk?
Op de locatie van juni 2024 (St.Johannesga) is plek voor zes gasten. Er zijn drie slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden. Iedereen betaald €95,- voor het verblijf. Zelf zorg ik elke ochtend voor het ontbijt en elke gast neemt één van de zes lunch– of avondmaaltijden voor zijn of haar rekening in de vorm van een eenvoudig gerecht. De maaltijden zijn de momenten waarop we dingen uit kunnen wisselen, voor de rest van de tijd laten we elkaar met rust zodat iedereen ongestoord kan schrijven aan eigen werk.

Data, tijden en inschrijven

Juni 2024

Maandag 24 juni aankomst vanaf 14:00 u

t/m donderdag 27 juni vertrek uiterlijk 17:00 u


Als gevolg van een annulering is de mogelijkheid om in te schrijven nog open. Nu ook opengesteld voor niet-schrijvers die lekker willen lezen, wandelen, uitrusten, enzovoort.


Wil je ook lekker drie dagen ongestoord schrijven aan je eigen werk? Schrijf je dan nu in en wees verzekerd van een plekje.

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data, vul ook dan het inschrijfformulier in.


NB Hou er rekening mee dat Bobbie ook aanwezig is.

Schrijfvakantie

*€95,- per persoon

De prijs is inclusief 3 overnachtingen,  WIFI, alle maaltijden (op je 'eigen' maaltijd na), onbeperkt koffie en thee. Per vakantie is er plek voor maximaal 6 gasten. (Bed- en badlinnen zelf meenemen of te huur voor €5,-) 
*M.i.v. 01-01-2020 vrijgesteld van btw

'En terwijl je luistert naar wat er van binnen komt bovendrijven, vloeien de gevoelens via je pen als woorden naar buiten en staan ineens op papier.'

Elles (cursist Midweek)