Roman 'Katers van mannen'

www.zinexprez.nl            

'KATERS VAN MANNEN'

Nog voor het uitkomen van mijn debuutroman 'De man met de hoed'  was ik al begonnen aan een tweede roman met als werktitel 'Katers van mannen'. Mijn streven is om hem in 2019 uit te laten geven. Maar ik beloof niets, want 'het leven is wat je overkomt, terwijl je druk bezig bent andere plannen te maken (John Lennon)'. Intussen geniet ik daar waar ik aan schrijven toekom vooral van het schrijfproces. Het is gewoon lekker...


‘Wat een ongelofelijke zak is het toch! Niet te geloven!’ Harder dan goed is voor het apparaat klapt ze de laptop dicht, laat zich op de bank vallen. Het huilen start vanbinnen, ze vecht ertegen, slikt de tranen weg. Tot de pijn van jaren zich met lange halen een weg naar buiten wringt en ze alles eruit gooit, vanaf een veilige afstand gadegeslagen door een dertigtal onzekere kattenogen.


-Citaat uit 'Katers van mannen'-

Beknopte inhoud roman

Het verhaal in 'Katers van mannen' gaat over de zoektocht van Loes  naar een fijne man in haar leven. Ze wil dolgraag een gezinnetje stichten dus het moet wel geschikt 'vadermateriaal' zijn. Dat blijkt moeilijk te vinden en na meerdere mislukkingen raakt ze zwaar teleurgesteld. Bij toeval komt er een kater in haar leven en nog een en nog een... Dan ontdekt ze opeens gelijkenissen tussen de katers en de mannen in haar leven. Ze slaat aan het verzamelen. Als ze vervolgens weer door een man tekort wordt gedaan, zint ze via de katers op wraak.

Het verhaal is gebaseerd op meerdere verhalen van verschillende vrouwen. De verhalen zijn samengevoegd in het personage Loes.

Alvast reserveren?

Je kunt nu al bij mij aangeven dat je het boek wilt kopen zodra het uitkomt. Iedereen die nog voor het uitkomen een boek bij mij reserveert, krijgt een uitnodiging voor de boekpresentatie zodra het boek wordt gepubliceerd. En ik beloof, het wordt geen kat in de zak...

       

           -Disclaimer-                    Zinexprez  © 2014                 -Algemene voorwaarden-

                                                          Hilversum