Katers van mannen

'KATERS VAN MANNEN'

Beknopte inhoud

Het verhaal in ‘Katers van mannen’ gaat over de zoektocht van Loes naar een fijne man in haar leven. Ze wil dolgraag een gezinnetje stichten dus het moet wel geschikt 'vadermateriaal' zijn. Dat blijkt moeilijk te vinden en na meerdere mislukkingen raakt ze zwaar teleurgesteld. Loes is net de vijftig gepasseerd als er na het stuklopen van haar laatste relatie bij toeval twee katers in haar leven komen. Gaandeweg ontdekt ze gelijkenissen tussen de katers en de mannen in haar leven en slaat aan het verzamelen; een kat voor elke man.

Het verhaal is gebaseerd op meerdere waargebeurde verhalen van verschillende vrouwen. De verhalen zijn samengevoegd in het personage Loes.


"Nog vol van een heerlijke nacht had ze afscheid genomen van haar minnaar van dat moment, stilletjes bij de achterdeur, voor dag en dauw, zodat niet de hele buurt ervan af hoefde te weten. Het was hun laatste nacht samen geweest, al wist Loes dat toen nog niet. Ze had een rode kat zien zitten op het dakje van haar kippenhok."

-Citaat uit 'Katers van mannen'-


Schrijf een review

Heb je het boek gelezen?

Log in op Bol.com en deel je ervaring met anderen.

Bij voorbaat dank!

Waar te koop?

Er zijn nog een paar exemplaren beschikbaar via Corrie zelf. Of kijk via de website van Omero. of er online nog ergens een boek beschikbaar is. Dit is een boekenplatform met alle nieuwe en tweedehands boeken aangeboden op het internet in Nederland.

Nog voor het uitkomen van haar debuutroman 'De man met de hoed' was ze al begonnen aan een tweede roman met als werktitel 'Katers van mannen'. De naam viel zo goed in de smaak dat hij is gebleven en het boek is onder die naam op 16 november 2020 uitgebracht. 

Schrijfster on tour

Wil je meer weten over het boek en het schrijfproces? Ik laat me graag uitnodigen om erover te vertellen. Of om een leuke schrijfworkshop te verzorgen, met het boek als inspiratiebron.