Katers van mannen

'KATERS VAN MANNEN'

Nog voor het uitkomen van haar debuutroman 'De man met de hoed' was ze al begonnen aan een tweede roman met als werktitel 'Katers van mannen'. De naam viel zo goed in de smaak dat hij is gebleven en het boek is onder die naam op 16 november 2020 uitgebracht. 

Beknopte inhoud

Het verhaal in ‘Katers van mannen’ gaat over de zoektocht van Loes naar een fijne man in haar leven. Ze wil dolgraag een gezinnetje stichten dus het moet wel geschikt 'vadermateriaal' zijn. Dat blijkt moeilijk te vinden en na meerdere mislukkingen raakt ze zwaar teleurgesteld. Loes is net de vijftig gepasseerd als er na het stuklopen van haar laatste relatie bij toeval twee katers in haar leven komen. Gaandeweg ontdekt ze gelijkenissen tussen de katers en de mannen in haar leven en slaat aan het verzamelen; een kat voor elke man.

Het verhaal is gebaseerd op meerdere waargebeurde verhalen van verschillende vrouwen. De verhalen zijn samengevoegd in het personage Loes.


"Nog vol van een heerlijke nacht had ze afscheid genomen van haar minnaar van dat moment, stilletjes bij de achterdeur, voor dag en dauw, zodat niet de hele buurt ervan af hoefde te weten. Het was hun laatste nacht samen geweest, al wist Loes dat toen nog niet. Ze had een rode kat zien zitten op het dakje van haar kippenhok."

-Citaat uit 'Katers van mannen'-


Een gesigneerd exemplaar?
Wil je een door de auteur gesigneerd exemplaar, bestel de roman dan via onderstaande knop. Je betaalt €19,95 voor de roman plus een bedrag voor de verzendkosten. 

Boekhandels kunnen contact opnemen met Uitgeverij Aspekt.


Schrijf een review

Heb je het boek gelezen?

Log in op Bol.com en deel je ervaring met anderen.

Bij voorbaat dank!

Schrijfster on tour

Wil je meer weten over het boek en het schrijfproces? Ik laat me graag uitnodigen om erover te vertellen. Of om een leuke schrijfworkshop te verzorgen, met het boek als inspiratiebron.