Driedaagse cursus

LUISTEREN NAAR JE PEN

Wil je aansluitend nog een paar dagen in alle rust kunnen schrijven, kijk dan ook eens op de pagina over de korte schrijfvakantie.

Driedaagse cursus

Het kan heerlijk zijn om je een paar dagen terug te trekken om te schrijven. Daarom is de cursus 'Luisteren naar je pen' ook als driedaagse cursus met drie overnachtingen te volgen. We nestelen ons op een fijne plek, waar we ongestoord kunnen schrijven.


Schrijven op de boerderij - Werkhoven

De cursus vindt plaats op boerderij Katteveld in Werkhoven, provincie Utrecht. Koeien, zwaluwen en de Kromme Rijn, het zijn een paar van de ingrediënten van een volledig verzorgd weekend ‘Luisteren naar je pen’ bij de melkveehouderij.  In de eetkeuken van de boerderij kunnen we in alle rust luisteren naar onze pen. Tussendoor zal er ruimte zijn om een frisse neus te halen op het platteland.


Data en tijden

Normaal organiseer ik de cursus in maart en september. Door omstandigheden staat er voor 2022 vooralsnog geen driedaagse gepland. Als je het aanmeldingsformulier toch invult, kan ik je (geheel vrijblijvend) informeren als er nieuwe data bekend zijn. 


Basiscursus

Driedaagse cursus *€315,-

hiervoor heb je een eenpersoonsbed op een tweepersoonskamer. De prijs is inclusief 3 overnachtingen, bed- en badlinnen, WIFI, alle maaltijden, cursusmateriaal, onbeperkt koffie en thee. Per cursus is er plek voor maximaal 6 gasten

LET OP!

Door omstandigheden staat er voor 2022 vooralsnog geen driedaagse gepland. Vul het aanmeldingsformulier toch in, zodat ik je kan informeren als de nieuwe data bekend zijn.
De basiscursus is ook mogelijk

in 6 dagdelen *€215,-

Dit is inclusief cursusmateriaal, koffie en thee.
*M.i.v. 01-01-2020 vrijgesteld van btw

Heb je speciale wensen, kom je bijvoorbeeld samen met iemand die je kent en je wilt het liefst op één kamer, geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data, vul ook dan het aanmeldformulier in.


NB Hou er rekening mee dat Bobbie ook aanwezig is.

Vrijblijvende introductieworkshop

Via één van de introductieworkshops kun je vrijblijvend kennismaken met 'Luisteren naar je pen'. Zo kun je zelf ervaren of deze manier van schrijven iets voor je is. De workshop zal je inspireren én verrassen! Op het aanmeldformulier vind je een overzicht van de data waarop deze workshop wordt aangeboden. Deelname kost €15,- per persoon.
© De cursus 'Luisteren naar je pen' is ontwikkeld door Christine de Vries van Shodo