Driedaagse cursus

www.zinexprez.nl            

Luisteren naar je pen ©

Driedaagse cursus

 

Het kan heerlijk zijn om je een paar dagen terug te trekken om te schrijven. Daarom is de cursus 'Luisteren naar je pen' ook als driedaagse cursus met twee overnachtingen te volgen. We nestelen ons op een fijne plek, waar we ongestoord kunnen schrijven.


Schrijven op de boerderij - Werkhoven

De cursus vindt plaats op boerderij Katteveld in Werkhoven, provincie Utrecht. Koeien, zwaluwen en de Kromme Rijn, het zijn een paar van de ingrediënten van een volledig verzorgd weekend ‘Luisteren naar je pen’ bij de melkveehouderij.  In de eetkeuken van de boerderij kunnen we in alle rust luisteren naar onze pen. Tussendoor zal er ruimte zijn om een frisse neus te halen op het platteland.

Data en prijs

- Vrijdag 15 feb 2019 11.00 uur t/m zondag 17 feb 19.30 uur.

- Vrijdag 11 okt 2019 11.00 uur t/m zondag 13 okt 19.30 uur.


De cursus kost €310,00*, hiervoor heb je een eenpersoonsbed op een tweepersoonskamer. De prijs is inclusief 2 overnachtingen, bed- en badlinnen, WIFI, alle maaltijden, cursusmateriaal, onbeperkt koffie en thee. Per cursus is er plek voor maximaal 6 gasten.


Heb je speciale wensen, kom je bijvoorbeeld met z'n tweeën en je wilt samen op één kamer, geef dit dan aan op het aanmeldformulier.

Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige data, vul ook dan het aanmeldformulier in.


NB Hou er rekening mee dat er een hond aanwezig is.

Introductieworkshop

Wil je eerst weten of 'luisteren naar je pen' je inspireert? Neem dan gerust eerst deel aan één van de introductieworkshops om eraan te proeven. De workshop zal je verrassen en verbazen.

*De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

© De cursus 'Luisteren naar je pen' is ontwikkeld  door Christine de Vries van Shodo

       

           -Disclaimer-                    Zinexprez  © 2014                 -Algemene voorwaarden-

                                                          Hilversum