Van buiten naar binnen

VAN BUITEN NAAR BINNEN

Nee, we gaan niet in een bubbel het water op. Overigens wel een leuk idee; pen en papier mee dat ding in en schrijven maar, in je eigen bubbel. 

Tijdens de schrijfwandelworkshop 'Van buiten naar binnen' proberen we juist 'het buiten' bewuster waar te nemen. Als je al langer ergens woont, kijk je meestal niet meer echt naar je omgeving. Met de workshop word je je er weer meer van bewust. Plezier in de activiteit staat  voorop: je hoeft geen woordenkunstenaar te zijn om mee te doen.

 

Inspiratie ligt voor het oprapen

We starten vanaf een in overleg te bepalen locatie met een wandeling van een uur waarbij je aan de hand van opdrachten wordt uitgenodigd je omgeving met andere ogen te bekijken. De inspiratie ligt overal letterlijk voor het oprapen. De indrukken die iedereen opdoet worden gebruikt als inspiratie voor de schrijfopdrachten na de wandeling.

Bij mooi weer schrijven we buiten en anders gaan we naar een overdekte locatie in de buurt. We schrijven ons als het ware een weg van buiten naar binnen.


De workshop duurt ca 2,5 uur. Schrijven op maat

De prijs van een schrijfactiviteit op maat hangt af van de wensen en de invulling.

Neem voor een prijsopgave contact op via het contactformulier.

'Ik zal niet te veel verklappen over de schrijfopdrachten, maar we werden uitgedaagd om op een heel andere manier naar alles om ons heen te kijken.'

Inge (deelnemer)