22 aug Saskia Angenent

www.zinexprez.nl

'Meneer Humble,

van schets tot manuscript'

Lezing Saskia Angenent

22 augustus 2016

Saskia Angenent is vormgeefster die ook schrijft, of schrijfster die ook vormgeeft.

De teksten die ze schrijft over meneer Humble zijn kleine liefdevolle verhalen, met vrolijke tekeningen, die je laten glimlachen. De verhalen, die je in je hart raken, gaan over alledaagse dingen.

 

Net als meneer Humble houdt Saskia van een eenvoudig en liefdevol leven. Jarenlang schilderde Saskia Aïcha vooral. Haar kleurrijke schilderijen werden steeds leger, en zo ontstonden gaandeweg de typische Humbles: kernachtige, kleurrijke tekeningen. Later kwamen daar de verhalen van meneer Humble bij.

In het dagelijkse leven probeert Saskia zich te ontwikkelen tot 'Saskia zonder poespas' door net als in haar werk, te zoeken naar echtheid, puurheid. Net als, of misschien wel met, meneer Humble wil ze de wereld graag een beetje mooier maken. Naast haar geliefden, hebben Afrika en mensen met dementie, een heel speciale plaats in haar hart.

 

Op maandag 22 augustus vertelt Saskia over het groeiproces van haar ‘Humbles’. Hoe haar manuscript tot stand is gekomen: van tekentafel tot geïllustreerde verhalen over bescheidenheid.

Locatie en tijdstip

Locatie: Zinexprez, Vaartweg 89 in Hilversum (gratis parkeren)

Om 18.45 uur is er ontvangst met koffie en thee.

De lezing is van 19.00-19.45 uur, vervolgens is er tot 20.15 uur de mogelijkheid om na te praten. Wie dat leuk vindt kan aansluitend meedoen aan een Shut Up & Write.

 

Kosten

De lezing van Saskia kost €10,-*, te betalen aan de zaal.

De aansluitende Shut Up & Write is gratis.

 

*De genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

-Disclaimer- Zinexprez © 2014 -Algemene voorwaarden-

Hilversum